CVD Not Displaying Data Properly

Market data, Trading, Technical support, Features requests, etc
cryptovictor1188
Posts: 6
Joined: Thu Oct 03, 2019 9:02 pm
Has thanked: 1 time

CVD Not Displaying Data Properly

Post by cryptovictor1188 » Sat Oct 12, 2019 4:57 pm

Hello,

The CVD is not displaying the information correctly. 
1. I restarted Bookmap
2. Updated Bookmap: Version 7.0.0 build:82
3. I removed CVD and added it back
4. I reset the counter on CVD

Please look into this issue. 

Thank you
Attachments
20.PNG
20.PNG (12.3 KiB) Viewed 328 times
19.PNG
19.PNG (8.02 KiB) Viewed 328 times

AndreyR
Posts: 164
Joined: Mon Jul 09, 2018 11:18 am
Has thanked: 10 times
Been thanked: 37 times

Re: CVD Not Displaying Data Properly

Post by AndreyR » Tue Oct 15, 2019 1:00 pm

hi cryptovictor1188,
Do I get you right, you have taken the steps 1-4 in an attempt to fix the broken CVD?
What was the provider/symbol? Does it happen with any provider/syumbol?
I also need your config file (Bookmap\Config\bookmap_config_v7.json).
Save it to any file sharing service and send me the link in a private message.
P.S. can you also make a full-screen screenshot.

cryptovictor1188
Posts: 6
Joined: Thu Oct 03, 2019 9:02 pm
Has thanked: 1 time

Re: CVD Not Displaying Data Properly

Post by cryptovictor1188 » Wed Oct 16, 2019 2:03 am

Yes this is a confusing issue. It seems to now be ok about 85% of the time but still having issues. 
Let me see if I can get a screenshot of when it is acting up and I certainly submit it directly to you. 

I will run bookmap for a good week and then sent you over the config_v7.json. I will let you know if I continue to experience the issue. 

Additionally yes I have done all of those steps. I Also just upgraded to the Global + User. 
 

Post Reply